Batman Sofrası'ndan farklı damak tadı

Batman Sofrası

Kırıkkale'de ilk defa farklı bir damak tadına uygun olarak tasarlanan Turkuaz Petrol Batman Sofrası, Yeşilvadi Mahallesi Yahşihan Mezarlığı yanında Kırıkkale Kayseri karayolunda bulunan yerinde dualar edilerek hizmete açıldı.

ÖRNEK UYGULAMA

Açılışa, Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli’nin yanı sıra, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu, Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri, Sendika Başkanları, esnaflar ve basın mensupları katıldı. Açılışa katılan misafirler yemeklerden, hizmetten, mekândan ve güler yüzlü personelden memnun kaldıklarını belirterek, işletme sahiplerine hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundular.

 

MEHİR İKRAM

Yemeklerden önce Batman yöresine özel mehir ikramının olduğu ve açık havada, yeşil alanda ve nezih ortamda türlü tat ve lezzetler sunacak olan Batman Sofrası tüm Kırıkkale halkını lezzetlerini tatmaya davet ediyor. İşadamları Mehmet Aşkın ve Selman Dinler’in ortak olarak işlettiği mekânda birbirinden lezzetli yemekler ve doğal ortamıyla, açık havası ve yeşil alanıyla Kırıkkale halkına ve çevre illerdeki vatandaşlara hizmet verecek.

 

KIRIKKALELİ ÇOK SEVECEK

İşletme sahiplerinden Selman Dinler, “Biz Kırıkkale’de böyle bir mekânı eksiklik olarak gördüğümüz için açtık. Burada kendimize göre lezzet açısından bazı sıkıntıları tespit ettik. Bizim Kırıkkale’ye ne gibi bir hizmetimiz olabilir bunun projesini yaptık. Sonunda memleketimiz Batman’dan 25 senelik tecrübeleri olan özel ustalarla burayla getirerek Kırıkkale’ye kaliteli hizmeti ve lezzeti bir arada sunalım diye yola çıktık. İnşallah bu konuda istediğimiz yere geliriz”

 

DEĞİŞİK BİR KONSEPTLE HİZMET VERECEĞİZ

“Kebapların bütün çeşitlerini yapıyoruz. Zaten yapılıyor diyorlar, biz de diyoruz ki kebap var bir de kebap var. Aradaki lezzet farkını tadacaksınız ondan sonra hizmete ve kaliteye karar vereceksiniz. Biz sadece lezzet değil, değişik bir konseptle hizmet vermek istiyoruz. İsteyen çayırda otursun, isteyen Yörük çadırında, isteyen ocak başında yer masasında otursun, buraya gelen insan 2-3 saat takılsın burada. Panayır havasında istediği yere otursun ve istediği yemeklerden yesin ve misafirimiz olsun”

 

1200 METREKARE YEŞİL ALAN

Hem restoran hem de kafe anlamında mekânı kullanacaklarını dile getiren Dinler, “Bunun yanında nargilemiz, semaver çayımız, bütün sulu yemeklerimiz, kebaplarımız olacak. Burada 1.200 metrekare yeşil alanımız var. 45 kişilik yörük çadırımız var. Toplam kapasitemiz de bu gün itibariyle 150 fakat 350 kişiyi ağırlayabilecek yerimiz var. Bizim buradaki amacımız gelen insan nezih bir ortamda yemeğini yesin ve mutlu bir şekilde ayrılsın. O yüzden çok geniş tuttuk ki mekânı, çok masa da koymadık ki kimse kimseyi rahatsız etmesin.” dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı